نشست مشترک اتاق تعاون ایران با وزرای پیشنهادی امور اقتصادی ودارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد کشاورزی با حضور مدیران عامل اتحادیههای تعاونی، برخی رؤسای اتاقهای تعاون کشور و تعاونگران برگزار و برنامههای وزرای پیشنهادی تبیین شد.
هدفگذاری برای تحقق رشد اقتصادی ۸درصدی درحالی در همه برنامههای توسعه چهارم، پنجم، ششم و هفتم توسعه گنجانده شده که ایران هیچگاه امکان رسیدن به این هدف را پیدا نکرده است.
عملکرد تولید ناخالص داخلی کشور در سال ۱۴۰۲ "با احتساب نفت" و "بدون احتساب نفت" به قیمت های ثابت سال ۱۳۹۵ به ترتیب به ۱۵۸۳۸.۴و ۱۴۳۷۸.۹ هزار میلیارد ریال رسید که نسبت به سال قبل از آن به ترتیب با افزایش ۴.۵ و ۳.۶ درصدی همراه بوده است. تحقق رشد اقتصادی ۴.۵ درصدی در سال ۱۴۰۲ در امتداد رشد اقتصادی ۴.۰ درصدی سال ۱۴۰۱ حکایت از تداوم روند رو به بهبود فعالیت ...
حسین سلیمی
نگاهی به وضعیت اقتصاد ایران نشان میدهد که باید در اجرای سیاستها محتاطانه رفتار کرد. شرایط خاص امروز اقتصاد کشور به شکلی است که در دستکاری هر متغیر اقتصادی باید به همه جوانب امر توجه کرد. بهعنوان مثال، اگر قرار بر افزایش رشد اقتصادی کشور از محل افزایش صادرات باشد، باید حل مشکلات ارزی و تورمی در دستور کار ...
اقتصاد هند بین ماههای جولای و سپتامبر ۲۰۲۱ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۸.۴ درصد رشد کرده و مایه مباهات وزیر هند شده چون ممکن است این کشور به عنوان کشوری با سریعترین رشد اقتصادی در سال ۲۰۲۲ در جهان ظاهر شود.
سهم نفت در تولید ناخالص داخلی کشور در ۶ ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۱۵.۲ درصدی را نشان میدهد که حکایت از رشد صادرات نفت ایران با وجود تداوم تحریمها دارد.
بر اساس اعداد و ارقام لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ استان بوشهر، خوزستان و ایلام به ترتیب با رشدی معادل ۱۰.۲ درصد، ۱۰ درصد و ۹.۶ درصد بیشترین سهم را در رشد اقتصادی کشور خواهند داشت.
رشد اقتصادی و افزایش آن در سطحی معقول از اهداف اصلی دولت سیزدهم است. در همین راستا رییس جمهوری از برداشته شدن گامهایی مناسب در جهت تحقق رشد پنج درصدی تولید ناخالص داخلی سخن گفته است. سوال این است که این گامها کدامند و تا چه حد پیش رفتهاند؟
گزارش جدید بخش تحقیقات بانک یوبیاس تخمین میزند رشد اقتصادی هند در سال ۲۰۲۲ به بالاترین سطح در چند دهه اخیر برسد و سریعترین رشد را در بین کشورهای آسیایی به ثبت برساند.
مدیر اداره حساب های اقتصادی بانک مرکزی ضمن اعلام این که رشد اقتصادی بدون نفت در شش ماه اول سال جاری، نسبت به دوره مشابه سال قبل، مثبت ۱.۴ درصد و رشد اقتصادی با نفت در این دوره مثبت ۱.۳ درصد است، چگونگی رشد اقتصادی کشور و روند آن را تشریح کرد.